Sprekers

otto-thors-400x400.jpg
Dagvoorzitter
Otto Thors
Hoofdredacteur
inGovernment

Otto Thors is een veelzijdige professional met visie, expertise en ervaring op het gebied van digitalisering, dienstverlening en sociale media. Als hoofdredacteur van het goed gewaardeerde magazine inGovernment is hij top of mind als het gaat om initiatieven met betrekking tot de digitale overheid. Veelbesproken casuïstiek betreft zaakgericht werken, kanaalsturing, digitalisering en klantcontactcentra. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe trends zoals smart cities, open data, cybercrime, governance en social media.

Met zijn energieke uitstraling en inspirerende voordracht is Otto een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter bij landelijke congressen en incompany bijeenkomsten. Zijn aanpak is creatief maar pragmatisch. Zijn focus is zowel binnen de lijntjes van de organisatie alsook out of the box. Resultaat en impact staan centraal, zowel op het niveau van de professional, alsook op organisatieniveau

Raymond Alexander_ZGW2019.jpg
Raymond Alexander
Unitmanager- en Initiatiefnemer Common Ground
VNG Realisatie

Raymond Alexander: verhalenverteller, altijd op zoek naar ‘slimmer’ en ‘leuker’ is bij VNG Realisatie één van de initiatiefnemers van Common Ground. Gemeentelijke dienstverleners informatieprofessionals weten dat nú het moment is om een radicale verbetering door te voeren. Ziet om zich heen enorm veel gedrevenheid om de principes van Common Ground tot werkende resultaten te brengen zodat inwoners en ondernemers kunnen profiteren van een moderne en wendbare overheid.

“Zonder lef, zonder je nek uit te steken komen we samen niet verder. Ik gun gemeenten en VNG Realisatie meer vertrouwen in elkaar. Dat vraagt een gezonde portie durf. Durf is ook nodig om los te laten wat je vroeger succes bracht.”

Dummy man 400x400.jpg
Robert Badart
Adviseur Dienstverlening
Dimpact

Aan de Universiteit Twente Bestuurskunde (specialisatie Informatisering) gestudeerd en na afronding van deze studie in 1992 7 jaar werkzaam geweest in diverse functies bij één van de voorlopers van het huidige UWV. In 1999 de overstap gemaakt naar de gemeente. Eerst als coördinator I&A in een kleinere gemeente en daarna als Beleidsadviseur I&A bij de gemeente Zwolle.

Vanuit die functie betrokken geweest bij de opzet van Dimpact en vanaf 2009 in dienst bij Dimpact. Binnen Dimpact o.a. de Servicedesk opgezet en de laatste 3 jaar betrokken geweest bij de aanschaf en daarna implementatie van de geïntegreerde burgerzakenmodules bij de deelnemende gemeenten. Naast de werkzaamheden m.b.t. de burgerzakenmodules ook adviseur op het gebied van Informatiebeveiliging.

Martin de Bijl
Martin de Bijl
Adviseur Innovatie
Dimpact

Martin is al jarenlang aan het werk in en met gemeenten om hun dienstverlening klantgerichter en efficiënter te maken. Eerst ging het vooral om digitale diensten en was de gemeentelijke bedrijfsvoering het vertrekpunt. De laatste jaren staat de klant voorop. Het gaat nu om zelfservice, regie op eigen gegevens, zelfredzaamheid, participatie, etc. Als adviseur innovatie werkt Martin met koplopergemeenten in Dimpactverband aan klant-centraal-toepassingen. Martin is kernteamlid van de innovatieprogramma’s i4Sociaal (https://www.dimpact.nl/i4sociaal) en KISS, KlantInteractieServiceSysteem.

 

Bas de Boer_ZGW2019.jpg
Bas de Boer
Innovatiemanager IV
Gemeente Haarlem

Als innovatiemanager ben ik vrij gemaakt van de waan van de dag om opzoek te gaan naar succesverhalen en technologische ontwikkelingen die gebruikt kunnen worden om onze dienstverlening maar ook bedrijfsvoering te optimaliseren. Hierbij focus ik mij vooral op ‘van buiten naar binnen’ ontwikkelingen en het leggen van verbindingen tussen geplande projecten en goeie ideeën. De overheid heeft een flinke inhaalslag te maken in een tijd waar verandering de enige constante is, deze brug probeer ik te slaan vanuit de bril van techniek.

Meer sprekers worden geladen