Sprekers

Sonja Zeeman-Dijkhuizen_ZGW2018.jpg
Sonja Zeeman Dijkhuizen
projectleider, teammanager & auteur
Gemeente Zuidwest Friesland

Sonja is momenteel naast het project invoeren zaakgericht werken bij het sociaal domein ook projectleider van de projecten: leanen post & mail, aanbesteden VTH applicatie, inclusief implementatie zaakgericht werken bij vergunningen, aanbesteden nieuwe website, implementatie e-formulieren bij het sociaal domein en upgrade zaaksysteem Centric naar  versie 3.3.

otto thors 400x400.jpg
Dagvoorzitter
Otto Thors
Hoofdredacteur
inGovernment

Otto Thors is een veelzijdige professional met visie, expertise en ervaring op het gebied van digitalisering, dienstverlening en sociale media. Als hoofdredacteur van het goed gewaardeerde magazine inGovernment is hij top of mind als het gaat om initiatieven met betrekking tot de digitale overheid. Veelbesproken casuïstiek betreft zaakgericht werken, kanaalsturing, digitalisering en klantcontactcentra. Daarnaast is er aandacht voor nieuwe trends zoals smart cities, open data, cybercrime, governance en social media.

Met zijn energieke uitstraling en inspirerende voordracht is Otto een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter bij landelijke congressen en incompany bijeenkomsten. Zijn aanpak is creatief maar pragmatisch. Zijn focus is zowel binnen de lijntjes van de organisatie alsook out of the box. Resultaat en impact staan centraal, zowel op het niveau van de professional, alsook op organisatieniveau

Sven Blom_ZGO2016.jpeg
Sven Blom
Initiatiefnemer
Zaaksystemen in Beeld

Onafhankelijk, maar op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en Zaakgericht Werken in het bijzonder. Sven is betrokken geweest bij verschillende implementatietrajecten van Zaakgericht Werken en kent de organisatorische impact als geef ander. Daarnaast heeft Sven de afgelopen jaren tientallen complexe inkooptrajecten uitgevoerd waardoor hij ook de huidige markt van zaaksystemen volledig kent. De kennis van Sven en KBenP Zaakgericht Werken wordt continu beschikbaar gesteld via www.zaaksystemeninbeeld.nl.

 

Martin de Bijl
Martin de Bijl
Adviseur Innovatie
Dimpact

Volgt z.s.m.

Debby Gillet_ZGW2018.jpg
Debby Gillet
Projectmanager Zaakgericht Werken
Gemeente Zwolle

Volgt z.s.m.

Meer sprekers worden geladen