Programmacommissie

Sven Blom_ZGO2016.jpeg
Sven Blom
Initiatiefnemer
Zaaksystemen in Beeld

Onafhankelijk, maar op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en Zaakgericht Werken in het bijzonder. Sven is betrokken geweest bij verschillende implementatietrajecten van Zaakgericht Werken en kent de organisatorische impact als geef ander. Daarnaast heeft Sven de afgelopen jaren tientallen complexe inkooptrajecten uitgevoerd waardoor hij ook de huidige markt van zaaksystemen volledig kent. De kennis van Sven en KBenP Zaakgericht Werken wordt continu beschikbaar gesteld via www.zaaksystemeninbeeld.nl.

 

Jaap van Vliet
Jaap van Vliet
Regisseur Samenwerking
Dimpact

Als regisseur samenwerking is Jaap continu bezig om dienstverlening bij gemeenten naar een hoger niveau te brengen. De focus ligt hierbij op digitalisering. Zijn werkwijze is om succesvolle realisaties bij de ene gemeente te hergebruiken bij de andere gemeente. Hij zit hierbij dicht op het vuur als het gaat om innovatieve projecten.

Vanuit zijn jarenlange ervaring als informatiemanager bij een grote gemeente, en daarvoor in het bedrijfsleven, weet Jaap goed de verbinding te leggen tussen digitalisering en de altijd daarmee gepaard gaande verander-dynamiek in de organisatie.

Zijn passie is om in samenwerking met gemeenten digitaliseringsoplossingen te realiseren. Zijn trots ius om te zien dat hergebruik en opschaling ook daadwerkelijk werkt. “Samen kom je verder” is zijn overtuiging.

Meer sprekers worden geladen