Programma

Opening

Opening door de dagvoorzitter

Dagvoorzitter Otto Thors heet u van harte welkom op het congres Zaakgericht werken voor de Overheid

Keynote

Klaar met de AVG?

Het eerste half jaar heeft voor veel overheden in het teken gestaan van het op tijd klaar zijn voor de nieuwe privacy wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Maar wat is er eigenlijk echt veranderd en hoe zorgt de AVG ook in de toekomst voor een duurzaam andere manier in de omgang met persoonsgegevens? Frank van Vonderen blikt in deze keynote terug en vooruit op wat u moet weten over de huidige privacywetgeving. Bent u klaar met de AVG?

Keynote

Zaakgericht werken: Je zou er een boek over kunnen schrijven

De behandelaar, de manager, de DIM medewerker, de ICTer, de functioneel beheerder, ze beleven het zaakgericht werken vanuit ieders eigen wereldje. Sonja Dijkhuizen, projectleider zaakgericht werken en auteur, heeft ervaren dat het voor hen niet zo gemakkelijk is om het geheel te overzien. Zij heeft haar ervaringen opgeschreven en uitgebracht in boekvorm. Door de praktijk verhalen van een projectleider te delen met het publiek, vanuit ieders gezichtspunt, zorgt ervoor dat er onderling begrip ontstaat en het werkelijke doel, het verbeteren van de dienstverlening, gerealiseerd gaat worden. Tijdens deze Keynote deelt ze deze ervaringen.