Nieuws

Congresnieuws 22 november 2019

Terugblik 2019

In de 'Digitale Agenda 2020' wordt de rol van digitalisering en zaakgericht werken duidelijk omschreven. Overheden moeten hun innovatiekracht beter benutten en de informatiehuishouding op orde brengen om beter tegemoet te komen aan de hoge eisen die burgers en bedrijven stellen. Data afkomstig uit de gehele keten komt samen en geeft de informatie die nodig is voor een optimale dienstverlening. Want is dat niet waar we het allemaal voor doen? Terug naar de basis dus!

+ Lees meer
Partnernieuws 09 september 2019

Nu beschikbaar: Omgevingswet-proof modelproces

Goed nieuws voor de gemeenten die met de Omgevingswet bezig zijn: in opdracht van de VNG is het proces Verkennen en begeleiden initiatieven uitgewerkt en Omgevingswet-proof gemaakt. Gemeenten kunnen daarmee makkelijk hun eigen proces inrichten en bepalen wat er nog nodig is om het werkend te krijgen. De procesbeschrijving is nu te zien op de website van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).

+ Lees meer
Congresnieuws 04 september 2019

8e editie Zaakgericht Werken voor de Overheid volledig uitverkocht!

Dinsdag 1 oktober is het zover, dan vindt de 8e editie van het congres Zaakgericht Werken voor de Overheid plaats. Het aantal aanmeldingen voor het congres zijn overweldigend en hebben onze verwachtingen doen overstijgen. Met maar liefst 275 aanmeldingen is het congres volledig uitverkocht!

+ Lees meer
Congresnieuws 15 augustus 2019

Nieuw: Dimpact doe je mee lab

Het bruist van ideeën en creativiteit bij de samenwerkende gemeenten. Bij het Dimpact doe je mee lab gaan we samen op zoek naar oplossingen voor urgente vraagstukken waar jouw gemeente mee worstelt en wat altijd bijdraagt aan de dienstverlening voor inwoners en bedrijven. Door te leren van elkaar en het netwerk van friskijkers en dwarsdenkers in te zetten kom je verder. In het lab maak je kennis met verschillende innovatie projecten en kom jij erachter hoe je kunt mee doen.

+ Lees meer
Meer nieuws worden geladen